کد خبر: ۱۲۶
۱۴۰۱/۰۵/۱۸ ۱۵:۴۱:۲۴

روش درست نگهداری از آبلیمو و آبغوره در خانه | ترفند جلوگیری از کپک زدن آبغوره

یکی از مواد غذایی که اگر به درستی نگهداری نشود، خیلی زود کپک می‌زند، آبلیمو و آبغوره است. برای پیشگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره لازم است نکات مهمی را که در ادامه به شما می‌گوییم رعایت کنید.

بهتر است برای نگهداری آبلیمو و آبغوره از بطری‌های شیشه‌ای با رنگ تیره که نور را از خود عبور نمی‌دهند استفاده کنید؛ زیرا بطری‌های پلاستیکی به علت فعل و انفعالات آبلیمو و آبغوره با دیواره پلاستیکی مواد سمی و سرطان‌زا تولید می‌کنند.

ترفند جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره

برای جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره، شیشه‌ای را که می‌خواهید داخلش این مواد را بریزید قبل از مصرف در آب بجوشانید و بگذارید خوب خشک شوند؛ زیرا این کار سبب از بین رفتن آنزیم و باکتری‌های داخل آن می‌شود و به قارچ‌ها امکان رشد نمی‌دهد.

بهتر است آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه تمیز بریزید و به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن بگذارید تا اکسیژن به داخل آن راه نیابد و کپک‌ها امکان رشد نداشته باشند.

 

منبع: همشهری

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی